Krav på dig som köpare

*Devonen SKA vara en ren innekatt! Vid ev utevistelse SKA det vara under övervakande former!

*Du SKA ha katten försäkrad och vaccineradlivet ut!

*Du ska kunna ta katten till veterinär om den blir sjuk/dålig

*Om du/ni av någon anledning inte kan ha kvar katten så ska jag meddelas FÖRST så ser vi hur vi kan lösa problemet!

*Avelskatter säljes ENBART till REGISTRERADE uppfödare med ett seriöst avelspogram!

*Katt som säljes till sällskap SKA kastreras innan 8 mån ålder!

*Kattköpare från mig har livtidssupport så länge katten lever!

Här kommer lite information om att köpa katt/kattunge av oss

FODER: Vi ger Mush färskfoder Och Nutrima kitten/adult och Royal kitten som torrfoder. Då jag har sett framgångar på både in och utsidan på mina katter. Även ett kattungepaket följer med i köpet.

KATTSAND: Kattungarna är helt rumsrena när de flyttar. De är vana vid kattlådan. När kattungarna var små hade de papperspellets i lådorna av märket Toa-Lätt. I god tid innan leverans har vi vant över dem till klumpande kattsand av märket Ever Clean eller Monster.

VÄLHANTERADE: Jag är noga med att socialisera mina kattungar ordentligt genom att hantera dem från nyfödd fram till leverans. När de 7-8 veckor får de vara fritt i hela lägenheten. Vana vid kloklippning. De växer upp mitt i familjelivet och är vana vid barn i olika åldrar. Kattungar från oss brukar vara väldigt nyfikna, framåt och gosiga. 

Jag säljer katterna enligt SVERAKs gällande regler och med alla papper i ordning.

KASTRERING: Katter sålda till sällskap från oss, SKA kastreras innan 8 månaders ålder, för kattens eget välbefinnande och för att undvika oseriös avel!

TINGNING: En tigningsavgift tas ut av köpesumman när du tingar din katt/katter. Denna återbetalas inte vid ånger, då jag hållit kattungen för din räkning och nekat andra köpare.

LEVERANS: När kattungen är fullvaccinerad (2 ggr), chipmärkt och hälsoundersökt hos veterinär, registrerad i SVERAK och har stamtavla.Tidigast vid 14 veckors ålder är den färdig att flytta till sitt nya hem. Kattungen hämtas  här hemma av sina nya ägare. 

VID HÄMTNING: Vid leverans betalas resterande belopp av kattungens pris och då överlämnas också kattungens alla papper såsom: Överlåtelseavtal, Besiktningsintyg, Stamtavla i sverak Försäkringspapper. Vi gör också en Ägarändring som görs via BankID. 

FÖRSÄKRING: Alla mina katter är försäkrade i Agria. De är doldafelförsäkrade i Agria i 3 år från leveransdatum. De är även  indivförsäkrade från 6v ålder och den får nya köparna överta om dom vill. Det är viktigt att du försäkrar din kattunge i samband med överlåtelsen och jag rekommenderar Agria. Eller så tar man över försäkringen jag redan på kattungen. Men det får nya ägaren avgöra vilket bolag denna vill ha bara att katten blir försäkrad!

Med vänlig hälsning

LovelyPaw's Devon Rex

Dela den här sidan